avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit din chirie- pierd indemnizatia de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit din chirie- pierd indemnizatia de crestere copil? Buna ...

Venit din chirie- pierd indemnizatia de crestere copil?
Buna ziua, am declarat la Anaf prin declaratia unica de venit,,faptul ca am venit din chirie 750lei pe luna. Voi pierde indemnizatia de crestere copil?
Pe internet am gasit urmatorul articol:
"Persoanele care se afla in CCC si au venituri din chirii, indiferent daca valoarea acestora se incadreaza sau depaseste suma de 6.570 lei, nu vor risca pierderea indemnizatiei de CCC pentru ca nu desfasoara efectiv o activitate." Afecteaza sau nu afecteaza obtinerea indemnizatiei de crestere copil(calculata din salariile pe ultimele 12 luni)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 29 Aprilie 2023
Eu zic ca cel mai bine ati intreba si cere un raspuns in scris la ANPIS
[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informatia gasita este corecta ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt in crestere copil pana la varsta de 3 ani. va ... roxana_d24 roxana_d24 Buna seara! Sunt in crestere copil pana la varsta de 3 ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot intoarce la munca cu cateva ore si sa iau si indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Pierde indemnizatia pentru ccc daca are venituri din chirii? mia_livia mia_livia Buna ziua.Va prezint situatia unor prieteni si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt casatoriti,au cumparat o locuinta si sunt amandoi proprietari.Sotia este in ... (vezi toată discuția)