avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriaș problematic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriaș problematic

Bună ziua,
Chiriașul refuza să-și plătească utitatile, chiria, iar la telefon nu vrea sa răspundă sub nicio forma.
În acest caz proprietarul are dreptul de a întra în imobil fără acordul chiriașului? Nu știu, cu martori, eventual.
Mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
p3RF, utilizator
Si daca proprietarul zice ca nu are contract dar chiriasul are contract semnat de proprietar, poate intra in lipsa mea in locatie? Am si eu un thread. Rog domnii avocati sa citeasca si sa-mi dea un sfat. Va multumesc. Am o speta tare complicata. Proprietarul minte cu nerusinare ca nu platesc chirie, ca nu am contract, ca m-a lasat sa stau acolo asa ca e el om bun si pentru ca sustine el nu mi-am platit intretinerea, a venit sa ma dea afara din locatie. Acuma ce este cel mai grav, este ca sambata vrea sa vina la locatie, sa-i permit accesul, sub pretextul ca are de facut o vizionare. Cum ma asigur ca nu ramane in casa si nu mai vrea sa plece? Cum ma asigur ca nu ma scoate cu forta din locatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Somatia de evacuare catre subchiriasi marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta interesanta zic eu. Un contract intre 2 parti, din care una este proprietarul, cealalta chirias care trebuie sa faca si sa dreaga, etc, o ... (vezi toată discuția)
Chirias luat in spatiu ballo ballo La expirarea contractului de inchiriere (inregistrat la ANAF) sau anularea acestuia pentru neplata chriei pot evacua din locuinta chiriasul indiferent de ... (vezi toată discuția)