avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sunt unicul urmas a tatalui meu cat si al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sunt unicul urmas a tatalui meu cat si al unchiului (fratele ...

Buna ziua.
Sunt unicul urmas a tatalu meu cat si a unchiului(fratele lui tata).
Ambi au bagat pamantul pe care -l aveau in cooperativa.
Dupa cooperativizare tata detinea doua terenuri intravilan a 0,30ha unu undelocuies si a stat tata peste drum celalalt teren care fiin liber putea fi dat de coperativa orcui tata la chemat pe fratesu sa-si faca casa acesta locuia afara din comuna intrun sat unchiu vine fac casa locuieste pana in 1966 cand vinde casa(fara pamant)vecinului din spate.In 1991 sa-u facut cererile de retrocedare,in1996 sa facu titlu pe teren lui unchiu in care s-a trecut si acest teren primit de la tata,intreband la Primarie mi sa zis ca el o declarat asa eu ne putand face titlu avand teren ocupat de Romsilva neavand nici azi titlu.Cumparatori casei mor urmasi fiid un baiat si o fata.Baiatu ramanand in casa eu neavand frati mia fost ca un frate ca urmare nu am vrut sa iau pamantu ce-mi apartinea,decedeaza recent iar sora vine sa vanda casa cu pamant cu tot.Vrand sa cumpar eu casa rautatea nu a lasato.Rugamintea este cum pot recuperapamantu (am extrax de carte de la arhivele nationae pe el.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune in muntenia dupa parinti, zona ... ANDU_V ANDU_V Buna ziua, Subiect: succesiune in Muntenia dupa parinti, zona cooperativizata, - Casa de locuit 45 mp inscrisa in registrul agricol in anul 1957 pe ... (vezi toată discuția)
Avem drept de uzucapiune? ruscrina77 ruscrina77 buna ziua tatalui meu ia construit bunicul o casa cam prin 1968 , deatunci parintii mei folosesc terenul de sub casa si inca vreo 15 arii in spatele surii, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri. Iony2018 Iony2018 In primul rand sunt 2 frati: tatal meu si fratele lui care sunt proprietarii unei case si teren arabil. Tatal meu este decedat de 3 ani si are ca urmasi sotie ... (vezi toată discuția)