avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum rezolv problema cu vecinii de deasupra între care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum rezolv problema cu vecinii de deasupra între care este și ...

Cum rezolv problema cu vecinii de deasupra între care este și o persoana în vârsta cu handicap grav,zice-se,care fac gălăgie pâna în jurul orelor 23 -23:30 în fiecare seară sub pretextul de a avea grija celui cu handicap ,ducându-l la baie,boncanind,trosnind,omul în vârsta umbla cu baston cu care boncane în tavanele noastre.Asta se întâmpla seară de seară de pe la orele 22:30.Ziua este la fel,dezastru,mereu trosnesc,bubuie pe jos,troncanesc,împing un scaun pe mozaic încontinuu?
Ce este de făcut?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramona Todoran , utilizator 07:32, 5 Mai 2023
Persoana nu se deplasează tot timpul în baston dar și dacă ar fi așa ce înseamna asta,că dacă el nu are somn noaptea cei de dedesubt trebuie să stăm si sa ne uitam pe pereți în toiul nopții?
Doream sa discut cu cineva care cunoaște legea și nu cu părerologi care mai de care mai buni și foarte înțelegatori.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O lege nescrisa spune ca batranetea e boala care se ia.
Doar ca poate odata cu batranetea veti deveni si dv @Ramona Todoran mai intelegatoare ca "parerologii " de aici care culmea stiu legea.
Proabil ca sunteti la inceput mutata recent . Cu timpul va veti obisnui sau poate va veti lua un serviciu care va presupune sa plecati ziua de acasa si noaptea veti adormi ca un om normal.
Cat timp stati ziua acasa luati si cititi LEGEA nr. 61 din 27 septembrie 1991 si poate va faceti un bun pararolog ceva mai dur si fara intelegere nu ca noi.

Domnul sau doamna Ricadinas,așteptamun răspuns inteligent și de folos pentru mine înceea ce privește problema pe care o am.
Apropos,poate îmi indicați și legea care îți dă dreptul de a face din apartament loc de promenadă,de bubuituri continue și trosnituri și bufnituri chiar daca nu este program de liniște iar despre nopți normale ca pentru orice om nu are rost sa mai vorbim.Ca deh,noi avem drepturi și suntem un fel de Dumnezei iar cei care mai locuiesc acolo sunt cantitați neglijabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Prag fonic maxim admis la bloc, lipsa intimitate, neintelegeri cu vecinul. Laura1711 Laura1711 Buna seara, am si eu o problema. M-am mutat de curand in chirie si nu am avut absolut nicio problema, pana am deschis televizorul. De fiecare data cand il ... (vezi toată discuția)
Gălăgie la terasa de vizavi sam91 sam91 Bună ziua, În urmă cu doi ani m-am mutat cu familia într-un sat și totul a fost bine până vara trecută, când vizavi s-a deschis un magazin care ... (vezi toată discuția)