avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o întrebare va rog să mă ajutați! Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o întrebare va rog să mă ajutați! Am primit ...

Buna ziua! Am o întrebare va rog să mă ajutați!
Am primit o hotărîre care dispune întoarcerea executării silite într-un dosar cu firma Invest Capital LTD,o sumă executata silit. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțarea hotărârii s-a făcut pe data de 31.03, eu am primit pe data de 3.05 . Ce pot face in continuare? Trimit hotărârea pe email la firma Kruk sau aștept ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:53, 6 Mai 2023
Ce treabă aveți cu kruk`? Nu vă înțeleg`!
Pai la primul dosar care l-am avut în instanță și anume anularea executării silite de la un birou executoresc an câștigat în instanță taxa de timbru și cheltuielile de judecata am primit prin posta un plic de la Kruk Romania cu restituire de sume în dosarul X. Am completat ibanul meu și mi-au restituit suma. Deci nu am primit nici de executor,nici de la firma Invest Capital LTD. Și asta este și întrebarea mea, care sunt pașii de urmat?
Dacă ați câștigat procesul de contestație la executare, mergeți la cabinetul unui avocat, să vă ghideze ce pași aveți de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare executare silita elena84 elena84 Buna ziua. in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 32.500 Ron. Dupa 2 ani nu am mai putut plati, creanta a fost vanduta catre Secapital , ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea executării silite pe cale separată. am câștigat ... marian19 marian19 Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai ... (vezi toată discuția)
Pot cere perimarea la executarea silita daca am luat la cunostinta ... mexx bunea mexx bunea pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor. (vezi toată discuția)