gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Gajsjsjjeke 
	    	Utilizator

Gajsjsjjeke 
	    	Utilizator	    

Doamna, aveti un mesaj de " Doamne ferește ", incercati sa va faceți înțeleasă. Oricat m-am straduit, nu am inteles nimic.
Copiii ai cui sunt, ce varste au si ce doriti mai exact?
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Gajsjsjjeke 
	    	Utilizator

Gajsjsjjeke 
	    	Utilizator	    

Tatal biologic sa introduca cat mai repede o actiune de tagada a paternitatii , apoi cand va deveni tata, poate cere in aceasta calitate, ca minorii sa locuiasca la el si mama sa plateasca pensie. Contactati un avocat
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Gajsjsjjeke	                   

Buna mi-am crescut frați timp de 4 ani împreună cu tatăl meu   copii nu sunt pe numele tatălui meu  pentru că femeia cu care a făcut copii a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Gajsjsjjeke	                   

Buna mi-am crescut frați timp de 4 ani împreună cu tatăl meu   copii nu sunt pe numele tatălui meu  pentru că femeia cu care a făcut copii a fost ... (vezi toată discuția)

Valentina_Ivascu	                   

Buna ziua! Am un caz in familie de persoane care ar vrea sa isi recupereze numele adevarat de familie. Cum vine treaba asta? 
O femeie a fost casatorita un ... (vezi toată discuția)
	                    Valentina_Ivascu	                   

Buna ziua! Am un caz in familie de persoane care ar vrea sa isi recupereze numele adevarat de familie. Cum vine treaba asta? 
O femeie a fost casatorita un ... (vezi toată discuția)

denis2012	                   

Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
	                    denis2012	                   

Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)