Buna mi-am crescut frați timp de 4 ani împreună cu tatăl meu copii nu sunt pe numele tatălui meu pentru că femeia cu care a făcut copii a fost cununată cu altcineva acceasta femeie ia făcut mult rău tatălui meu a intrat cu lumea peste el in casa ia luat unu dintre copii și pe lângă asta a luat și bătaie ia dat dantura jos din gura nu știu cum să procedăm cu accceasta femeie timp de 3 ani a mâncat alocația la amândoi fara să le trimită un leu
face parte dintr-o familie defavorizata bagă la aparate bea unul dintre copii după ce la luat de la noi la trimis la cerșit iar eu că sora lor vreau tot binele pentru ei vreau sa avem acte in regula cu copii că ia sa nu mai aibe dreptul la nimic nu știm cum să procedăm un sfat daca ne-ați da și nouă va rog frumos
Mulțumesc
Este o situatie foarte complicata , trebuie deschis proces pentru stabilirea paternitatii , onorariu avocat, taxa de timbru , teste ADN , etc si toate astea costa multi bani si timp si mai mult . Daca va puteti permite mergeti la un avocat pentru o consultanta , macar asa o sa stiti daca sunt ceva sanse si cam ce costuri implica . Daca mama copiilor nu este casatorita cu tatal d-voastra oricum nu are nici un drept la bunurile lui si puteti cere ordin de restrictie daca devine violenta . In ceea ce priveste alocatia , aceasta nu poate fi primita decat de parintii copiilor iar tatal d-voastra inca nu are acest drept .
Test adn
Lilylili
Buna seara!am un copil din relatia anterioara ,care este pe numele meu ,nu l a recunoscut tatal .Si as dori sa stiu daca, il pot da in judecata doar sa faca ... (vezi toată discuția)