avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Dacă in cadrul unui proces de partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Dacă in cadrul unui proces de partaj succesoral ...

Bună ziua. Dacă in cadrul unui proces de partaj succesoral in care o matusa m-a dat in judecata,la un termen am raspuns la niste intrebari cind am fost audiat de judecator,iar din lipsa unui document judecatorul a repus pe rol dosarul, pot sa imi schimb declaratia dat in fata judecatorului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 17:55, 7 Mai 2023
Fiți mai explicit. În ce context ati răspuns întrebărilor judecătorului? Ați fost la interogatoriu sau ați răspuns pur și simplu judecatorul încercând sa va afle poziția procesuală? Cum adică s-a redus cauza pe rol? A rămas in pronunțare? De regula, rămâne în pronunțare pentru încheierea de admitere în principiu în cazul partajului. Indiferent despre ce e vorba, aveți nevoie de un avocat, care va poate lamuri ce susțineți puteți retrage, ce nu (interogatoriul nu se poate retrage), sa analizeze stadiul procesual și sa va reprezinte pentru ca este clar ca este nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar-despre interogatoriul pt o pers ce munceste in strainatate Laura2806 Laura2806 caz partaj judiciar proces pe fond reclamanta mama parti -3 copii, din care 2 au renuntat la partea lor exista testament lasat in 2002 reclamata deschide ... (vezi toată discuția)
Procedura in fata primei instante clientX clientX In cadrul unui proces ce a ramas in pronuntare mai pot fi aduse probe noi cu inscrisuri? Precizez ca partea adversa initial refuza sa se prezinte sau sa ... (vezi toată discuția)
Raspuns la interogatoriu prin avocat? eugen82 eugen82 Am cerut proba cu interogatoriu pentru persoana juridica. Cealalta parte a depus raspunsurile, dar nu a raspuns la o intrebare esentiala. In urma discutiilor ... (vezi toată discuția)