avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Este permis fumatul în curtea unei instituții ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în ...

Este permis fumatul în curtea unei instituții școlare în 2023? Dacă da, în care locuri se mai poate fuma în 2023? În curtea scolii, în aer liber, într-un loc izolat de contactul cu elevii, se poate? Mă refer strict la personalul angajat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 11 Mai 2023
In scoli fumatul este interzis. Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
A fost adoptata tacit, o propunere legislativa de modificare a Legii nr 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun prin care fumatul este interzis minorilor in scoli si in jurul acestora, plus in alte locuri publice,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat. mihaiucu2015 mihaiucu2015 As avea si eu o nelamurire , unde pot gasii un link cu aceasta lege noua care nu permite fumatul in locuri publice, Am deasemenea 2 intrebari. Daca fumatul ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)
Fumatul in firmele din bloc raser raser Articolul Roxanei in legatura cu fumatul in spatiile inchise ma determina sa cer un sfat. In blocul nostru, la parter este o firma cu vreo 4-5 lucratori. Cred ... (vezi toată discuția)