avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare datorie furnizor energie electrica Pana in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare datorie furnizor energie electrica Pana in martie ...

Recuperare datorie furnizor energie electrica
Pana in martie 2022 am avut contract, in calitate de persoana fizica, cu ADERRO dupa care ne-a preluat ELECTRICA ca si utilizator de ultima instanta.
La terminarea contractului cu ADERRO din fisa de client de pe site, rezulta o datorie catre noi, in urma facturilor de regularizare.
Pana in martie 2023 nu am mai primit nici factura de la nimeni, am considerat ca nu se factureaza in baza sumei pe care ADERRO ne-o datora.
In martie 2023 ELECTRICA a facturat tot ce s-a consumat de la preluare, fara sa tina cont de datoria catre noi a anteriorului furnizor.
Am sesizat ADERRO care recunoaste datoria dar zice ca are fondurile blocate, firma nu e aparent in insolventa sau faliment.
Care este calea pe care mi-o recomandati pentru recuperarea datoriei de la ADERRO ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 01:56, 16 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati la ANRE si ANPC care daca cred ca nu depinde de ei vor redirectiona catre ANRE. Dar depinde si va vor ajuta in ambele.situatii.

Mail la anre@anre.ro si la anpc in functie de judetul unde este adresa locariei cu factura nu a dv personal.
E normal sa nu isi transfere intre ei sumele dar nu e normal.sa nu va restituie.diferenta cu minus din factura.
Mai sunati inainte la.ei si ziceti-la ca dati mail la ANRE.
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie factura enel C.Geta C.Geta in urma cu cateva saptamani la citirea de regularizare s-a constatat ca nu functiona contorul.nu stiam nici noi ca nu merge.in luna martie cand am dat citirea ... (vezi toată discuția)