avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. 1)La ce interval se afiseaza listele ptr ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. 1)La ce interval se afiseaza listele ptr întreținerea ...

Buna ziua. 1)La ce interval se afiseaza listele ptr întreținerea la bloc?. La noi In bloc suntem in mai si lista afișată este din martie ptr ianuarie 2023. 2) in bloc functioneaza un cabinet expertiza contabila dar in cartea funciară la apartamentul respectiv este trecut nu numele firmei ci numele familiei respective- soț și soție și numai soția este expertul. Este legal? Nu trebuia la cadastru, primarie sa fie trecut la adresa respectiva numele firmei?Doamna este si cenzorul blocului. Multumesc.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Intervalul e luna, la începutul fiecărei luni se afișează lista cheltuielilor de pe luna trecută.
2. Depinde de situație și de destinația spațiului respectiv.Daca în apartamentul respectiv e declarat doar sediul social al unei firme, nu e vreo problema, persoana fizică este legal a fi declarată. Dacă s-a schimbat destinația spațiului respectiv și e autorizată persoana juridica cu activitate comercială în acel spațiu (conform art.40 din legea 196/2018), atunci persoana juridică trebuie legal declarată, la asociație.

Intervalul de afisare ar trebui sa fie lunar si facturile vin in functie de perioada de facturare.
In realitate lista de afisare se face dupa cum vin facturile.
Mai exact momemtul cand are si ultima factura apoi in cateva zile ,,cel mult 5 se afiseaza.
La noi ultima afisata e Octombrie 2022 ca asa au venit facturile Hidroelectrica.
Cum.de ati verificat cartea funciara a apartamenrului?
Ca sa ce?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume, prenume și număr apartament la intrarea în bloc? PotoschiAna PotoschiAna Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume și prenume, număr apartament la intrarea în bloc? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Firma apartament ContSters166949 ContSters166949 Un proprietar vrea sa primeasca chitanta de la asociatie cu cotele de cheltuieli pe firma. Este legal? Este Corect? (vezi toată discuția)
Este confidential numele proprietarului de apartament? Stimme Stimme As dori sa stiu daca numele proprietarului unui apartament este confidential. In cazul in care este confidential, in ce conditii se poate afla numele ... (vezi toată discuția)