avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, în urma unui accident rutier sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, în urma unui accident rutier sub influența alcoolului, ...

Bună ziua, în urma unui accident rutier sub influența alcoolului, am primit 2 ani cu suspendare, întrebarea mea este, acești 2 ani se ia în calcul și timpul din urma ? A trecut 1 an pana m-au judecat și sa stau decât 1 an ? Sau 2 ani de când au dat hotărârea definitivă? Mulțumesc
Doi ani de la momentul pronuntarii hotararii definitive. Pe parcursul procesului erati doar invinuit, nu aveati calitatea de condamnat. Mai aveti un pic de asteptat....
Daca va referiti la termenul in care puteti sustine examen pentru un nou permis, acesta este de 1 an de zile de la ramanerea definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)
Pe cât timp e suspendat permisul? Aurelian Damian Aurelian Damian Am avut un accident ani trecut in 28iunie cu o alcoolemie de 1,45 in sânge.o fost prima abatere.am rupt un stâlp de curent dar l-am plătit.la tribunal mi-o ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului de conducere hdi hdi buna ziua in data de 02.12.2011 am primit sentinta judecatoreasca definitiva in urma careia mi sa anulat permisul de conducere pentru infractiunile privind ... (vezi toată discuția)