avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... S-a gresit baza de calcul al unui concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

S-a gresit baza de calcul al unui concediu medical

Buna ziua,

Daca s-a gresit baza de calcul al unui concediu medical din ianuarie?....mai sunt in termen sa redepun rectificativa?...si sa trimit la casa de sanatate pentru recuperarea sumei corecte din nou?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce facem cu medicalele,formularul roz????? suciugeorgeta suciugeorgeta Stie cineva ce facem cu certif. medicale din ianuarie 2011??se mai depun la sanatate?mai trebuie depus ceva odata cu ele? (vezi toată discuția)
Care e baza de calcul pentru concediul medical? allison allison Salut! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza plata concediului medical in cazul meu? Am revenit din concediu de ingrijire copil in 15 ianuarie, iar in ... (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative nicoleta-luiza nicoleta-luiza In luna aprilie am avut 2 concedii medicale completate gresit: la unul societatea a platit 1 zi medical in plus, iar de la buget s-a platit in minus 1 zi. ... (vezi toată discuția)