avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie concediu medical angajat nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie concediu medical angajat nou

Buna ziua,

Inca cazul in care un angajat nou (de 1 luna) prezinta un concediu medical, baza de calcul a indemnizatiei se calculeaza in baza adeverintei cu stagiul de cotizare pe care o prezinta de la celalalt angajator?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
Perdy33, utilizator
Cel mai recent răspuns: Perdy33 , utilizator 08:18, 17 Mai 2023
Concedii medicale, noi modificări
[ link extern ] /
Mentionez ca angajatul are functia de baza in cadrul companiei si a facut dovada stagiului de cotizare prin adeverinta de angajatorul anterior. Se i-a in considerare acea adeverinta date fiind noile modificari? Daca da indemnizatia este formata din media veniturilor din acea adeverinta?
Buna dimineata,

Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog mult? mi-ar fi de mare ajutor un raspuns! multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e baza de calcul pentru concediul medical? allison allison Salut! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza plata concediului medical in cazul meu? Am revenit din concediu de ingrijire copil in 15 ianuarie, iar in ... (vezi toată discuția)
Certificat medical Lorenafaur Lorenafaur Buna ziua, daca o angajata are functia de baza la alt angajator si intra in prenatal , la angajatorul unde are functia secundara zilele baza de calcul pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit ... Morisca10 Morisca10 Buna ziua , Avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit un accident de munca in timpul orelor de lucru , angajatul respectiv nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)