avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am primit de la Casa Teritoriala de Pensii, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am primit de la Casa Teritoriala de Pensii, o INFORMARE ...

Buna ziua. Am primit de la Casa Teritoriala de Pensii, o INFORMARE ANGAJATOR privind Decizia de admitere privind acordarea Pensiei anticipata parțial , emisa la data de 25 aprilie 2023. Salariatul ne-a comunicat ca nu este de acord cu pensia stabilita si a facut contestație la Casa de Pensii,
Suntem obligați ca în baza disp.art.56 alin(1) lit.C din Codul muncii coroborat cu dispozițiile art.106 alin.5 din Legea nr.263/2010 sa ii facem Decizia de încetare de drept a Contractului Individual de Muncă?
Care este procedura corectă, salariatul dorind sa lucreze în continuare ??

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 17 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti obligat sa-i incetati c.i.m. ... nu poate sa lucreze, chiar daca contesta decizia de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare cim pana la comunicarea deciziei de pensionare ContSters229751 ContSters229751 5)Asiguraţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de prezenta lege pentru obţinerea unei pensii pentru limită de vârstă, cu excepţia pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Bora Irina Bora Irina Va rog sa ma lamuriti: daca un salariat solicita inscrierea la pensionare anticipata, este obligatoriu sa inceteze contractul individual de munca in momentul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim -pensionare anticipata macvio53 macvio53 In data de 10.08.2013 am depus dosarul pt. pensie anticipata.In data de 08.11.2013 am primit decizia de pensionare.Am lucrat in continuare (si in prezent ... (vezi toată discuția)