avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Referitor la obligatia taxei de parcare rezidentiala, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Referitor la obligatia taxei de parcare rezidentiala, daca ai ...

Referitor la obligatia taxei de parcare rezidentiala, daca ai doua locuinte, in orase diferite, si o singura masina, trebuie sa platesti taxa pentru fiecare locuinta sau doar pentru o singura masina? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 19 Mai 2023
Se achita taxa la locatia din documentele de identitate si de pe talon
Nu se poate pe talon si cartea de identitate la aceiasi vehicul sa detineti consemnate mai multe adrese de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto AndresMarius AndresMarius In 2008 am cumparat o masina si am platit taxa de mediu, masina am vandut-o in 2015. Mai pot recupera taxa de la ea fara sa mai am copii de la talon sau cartea ... (vezi toată discuția)
Parcare resedinta n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Este legal sa se ocupe loc de parcare cu o masina nefunctionala sau o masina care nu se misca din loc de ani de zile chiar daca este platit locul? ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare sector 2 buna ziua, dacă am domiciliul in sector ... racu_camelia racu_camelia Loc de parcare sector 2 Buna ziua, Dacă am domiciliul in sector 2 și mașina o am cu contract de comodat pe adresa de domiciliu, pot depune dosar ... (vezi toată discuția)