avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Ma puteti lamuri va rog frumos despre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Ma puteti lamuri va rog frumos despre drepturile mele ...

Buna ziua,

Ma puteti lamuri va rog frumos despre drepturile mele asupra spatiului verde din spatele blocului? Spatiu ii proprietate privata la comun. Majoritatea vor sa fie spatiu la comun recreational pentru copii.
Eu stau la parter si nu vreau zgomot in fata geamului meu.

Contractul de vanzate-cumparare nu are detalii despre acel spatiu.

Mentionez ca nu avem asociatie de proprietari deci nici presedinte.

Poate sa decida majoritatea fara acordul meu?
Pentru ce scop au voie sa foloseasca locul?

Am citit restul threadurilor si am cautat printre legile locale dar tot nu m-am lamurit.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:01, 20 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spatiu ii proprietate privata la comun.

Cine este proprietarul spatiului?
In complexele rezidentiale pot exista teren privat personal, teren privat public si teren privat comun.
Dv detineti document achizitie spatiu cu destinatia de locuinta
Contractul de vanzate-cumparare nu are detalii despre acel spatiu.

Este logic ca in contractul de vanzare cumparare bun imobil nu exista precizari/detalii despre acel teren -pentru ca nu face obiectul tranzactiei
Majoritatea vor sa fie spatiu la comun

Una este ceea ce doreste majoritatea si alta este ceea ce se poate edifica pe acel teren conditionat d estatutul din documente
Terenul in discutie este al imobilului de locuit in comun,respectiv persoana care detine calitatea de proprietar asupra terenului poate desfasura demersuri pentru obtinerea acordurior necesare edificarii spatiu recreativ copii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire spatiu verde cu parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Desfiintare spatiu verde pentru parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Inlocuire spatiu verde lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)