avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cetatean din columbia are nevoie de viza pentru ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cetatean din columbia are nevoie de viza pentru romania?

daca un cetatean din columbia locuieste in spania,dar nu are cetatenie are nevoie de viza pentru a merge in romania,nu?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:46, 28 Ianuarie 2010
ei bine, vad ca ati reformulat intrebarea re. la cetatenie. va dau un sfat, poate alti colegi vor fi mai punctuali si pentru asta imi cer scuze in avans: exista lista tarilor pentru care Ro cere viza, posibil pe site-ul ministerului afacerilor externe.
~ Conținut șters la cerere ~
Stimata Rapisca Ioana ...ati incalcat regulamentul de postare al site-ului! Rugamintea este sa nu mai postati aceeasi intrebare de zece ori fiindca veti primi acelasi raspuns!
Sa repet?
Nu are nevoie de viza daca este cetatean spaniol!
Cetatenii columbieni au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Romaniei!
:hammer:
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
Nu,nu este necesara viza...;)
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
luiza2008, utilizator
domnul mihai,am precizat in intrebarea a doua ca NU are cetatenie,deci ce regulament am incalcat?

Alte discuții în legătură

Cetatenie dubla (romana si spaniola) anisoarab anisoarab Femeie,cetatean roman,casatorita in spania cu sot spaniol,cetatean spaniol Daca solocita cetatenie spaniola,trebuie sa renunte la cetatenia romana? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cetatenie rumi rumi buna ziua Sunt un roman plecat din tara acum 11 ani.Aici in Spania unde locuiesc acum am obtinut si cetatenia spaniola dar a trebuit sa semnez o hartie prin ... (vezi toată discuția)
Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)