avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Care este perioada maximă pentru care se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Care este perioada maximă pentru care se poate acorda ...

Buna ziua.
Care este perioada maximă pentru care se poate acorda concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, in conditia in care tatal copilului nu solicita acest drept.
Menționez ca mama a beneficiat de concediu de maternitate de sarcina și lauzie pe perioada 01. martie - 31 mai. 2023.
Cel mai recent răspuns: office@darcom , utilizator 09:07, 6 Iunie 2023
Tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatie?

Care este data de nastere a copilului?
Nu. 10 martie 2023
Pana la 10 martie 2025, mama poate sta in CCC.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate dupa nastere cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Daca data probabila a nasterii este 1 martie, as putea sa iau tot concediul de maternitate dupa acea data? Vreau sa prelungesc cat pot perioada ... (vezi toată discuția)
Ccc luat de tatal copilului suciugeorgeta suciugeorgeta Daca salariata are medical dupa nastere pana in 08.10.2015 asta inseamna ca angajatorul face decizia de suspendare cu 09.10.2015?? Trebuie sa apara undeva ... (vezi toată discuția)