avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua. Soțul meu a luat o mașină acum câțiva ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua. Soțul meu a luat o mașină acum câțiva ani și ...

Bună ziua. Soțul meu a luat o mașină acum câțiva ani și nu a mai trecut-o pe numele lui decât la primărie. Poate sa radieze masina fără sa mai fie fostul proprietar? Poate merge el cu documentele mașini care sunt la noi? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:06, 26 Mai 2023
Pentru ca autoritatea fiscala sa dispuna radierea vehicului din evidente este necesar ca proprietarul sa prezinte documente legale care atesta fie instrainarea auto,predare la unitate specializata fie alte situatii legal prevazute
Pe talonul vehiculului este consemnat numele sotului sau al vanzatorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina! darkone darkone Buna seara, Am si eu o problema cu o masina pe care am cumparat-o in luna mai anul acesta cu un contract de vanzare-cumparare, dupa 2 zile masina nu a mai ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Fulg Fulg Am vandut acum 10 ani un autoturism facand doar acte de mana intre vanzator si cumparator. Cumparatorul nu si-a trecut-o pe numele lui. Am platit impozit ... (vezi toată discuția)