avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SE POATE RETROGRADA DIN FUNCTIA DE ASISTENT SEF IN ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SE POATE RETROGRADA DIN FUNCTIA DE ASISTENT SEF IN FUNCTIA DE ...

SE POATE RETROGRADA DIN FUNCTIA DE ASISTENT SEF IN FUNCTIA DE ASISTENT MEDICAL, PRIN SANCTIUNE DISCIPLINARA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 26 Mai 2023
Da, se poate asa ceva ...

art.248 c.mun.
(1) Sanctiunile disciplinare pe care le poate aplica angajatorul in cazul in care salariatul savarseste o abatere disciplinara sunt:
...
b) retrogradarea din functie, cu acordarea salariului corespunzator functiei in care s-a dispus retrogradarea, pentru o durata ce nu poate depasi 60 de zile;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! As dori o clarificare: un salariat a incalcat Regulamentul intern. El este incadrat ca inginer. Pot sa-l sanctionez retrogradandu-l ca muncitor, ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare roxilex roxilex In urma unui raport de audit in care nu eu am avut cea mai mare parte de vina am fost sanctionata de catre institutie cu avertisment scris,apoi Inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Stabilire sanctiune disciplinara carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Conform Codului Muncii, sanctiunile disciplinare sunt o simplaenumerare sau este ordinea crescatoare a lor, in functie de gradul de vinovatie? Pt. ... (vezi toată discuția)