avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea speță: ...

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea speță: Firma A achiziționează cutii de carton pentru transportul (expedierea) de bunuri electronice second-hand vândute la distanță către persoane fizice. Cutiile sunt achiziționate de la o firmă din România și nu poartă sigla companiei. Întrebări: 1. Există obligativitate de raportare AFM? 2. Trebuie menționate cutiile pe factura bunurilor electronice atât timp cât suportă compania costul ambalajelor? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Paleti lemn - ambalaj reutilizabil? ditri ditri Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru a lamuri situatia sistemului de declarare a deseurilor de ambalaje conform legii 249/2015. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Raportare ambalaje la fondul de mediu radulescuflore radulescuflore Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la raportarea ambalajelor introduse pe piata: - daca achizitionez paleti de lemn de la o firma producatoare din ... (vezi toată discuția)
Baza impozabila tva operatiune triunghiulara/regim special second hand miha1978 miha1978 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu doua situatii: 1. O firma din Romania achizitioneaza masini second-hand din Germania si le revinde in Franta. ... (vezi toată discuția)