avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! In anul 2012 am facut un contract cu Orange ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! In anul 2012 am facut un contract cu Orange pentru ...

Buna ziua!
In anul 2012 am facut un contract cu Orange pentru servicii de telefonie si mobila si nu am platit. Saptamana trecuta mi-a venit cerere ce chemare in judecata pentru recuperare creante. Eu sunt plecat din tara si nu voi putea ajunge la proces. Ce ar trebui sa fac pentru amanare?
Procesul se poate judeca și în lipsa dumneavoastră. Dar puteți angaja avocat care să vă reprezinte la proces.
Buna ziua!

Daca nu ati mai efectuat nicio plata sau nu ati mai primit facturi/somatii in ultimii 3 ani, puteti invoca prescrierea dreptului de a mai solicita recuperarea creantei.
Va trebui sa depuneti si o intampinare.
Puteti fi reprezentat de un avocat, daca nu va puteti prezenta in instanta.
Varianta indicata este sa contactați un av care sa facă demersurile necesare în locul dvs, din cele menționate aveți șanse de câștig..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk buna ziua pe data de 16 am primit ... Tiberiu_Alexandru Tiberiu_Alexandru Datorie Orange preluată de Kruk Buna ziua pe data de 16 am primit notificare de la Kruk având două dosare unul din 2012 de la firma Cosmote in valoare de ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)