avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie? ...

Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie?

Prin OUG nr. 45/2023, publicată vineri în Monitorul Oficial, s-a stabilit modificarea OUG 168, astfel încât pentru bugetarii din categoria (anexa VIII) „Administrație” să se aplice din 1 iunie 2023 nivelul salariilor de bază prevăzute de Legea 153 pentru anul 2022. As dori sa stiu daca se majoreaza salariile si pentru functiile de consilier, expert, referent din aministratia centrala, prevazute in anexa 8 a legii 153. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
mihaita70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 9 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se majoreaza salariile si pentru functiile de consilier, expert, referent din aministratia centrala
Buna ziua! Se majoreaza si pentru functiile de consilier, expert, referent din aministratia locala?
Potrivit actului normativ, prin derogare de la prevederile art. 12 alin. (2) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 1 iunie 2023, salariile de bază ale personalului care ocupă funcțiile prevăzute în anexa nr. VIII la aceeași lege se stabilesc la nivelul salariilor de bază prevăzute de această lege pentru anul 2022

Anexa nr. VIII se refera la FAMILIA OCUPAȚIONALĂ DE FUNCȚII BUGETARE „ADMINISTRAȚIE“ , astfel intra si cei din admnistratia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se maresc salariile functionarilor din cadrul tuturor uat-urilor ... moruzi_dumitru70@yahoo.com moruzi_dumitru70@yahoo.com Se maresc salariile functionarilor din cadrul tuturor uat-urilor din tara la 1 iunie 2023? (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților din primarii (comuna, bibliotecar, studii medii) ar fi trebuit sa se mărească din 1 ... (vezi toată discuția)
Ce salariu poate obtine un consilier personal al unui primar? valetro valetro As vrea sa aflu cat se poate obtine, maxim,avind studii superioare economice,master CRP,si baza legala.Rugaminte (vezi toată discuția)