avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna,am fost asociat cu un verisor și a scos banii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna,am fost asociat cu un verisor și a scos banii din banca ...

Buna,am fost asociat cu un verisor și a scos banii din banca pentru firma,eu am fost girant,firma a intrat în insolvență și acuma mi-a venit din 2004 de plata 59000 lei
De cand n-au mai fost platite ratele?
Este posibil ca aceasta creanta sa fie prescrisa. Trebuie urmarit cand s-a facut ultima plata voluntara, cand a fost inceputa executarea silita si alte asemenea aspecte. Puteti face contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale negarantat nico_mirea nico_mirea In anul 2008 am obtinut un credit de nevoi personale negarantat. Am platit rate pana la data de 24.06.2009. Banii insa nu i-am folosit eu personal, ca asociat ... (vezi toată discuția)
Executare silita-datorie prescrisa kamy_dani kamy_dani ce se poate intimpla cu o persona care urmeaza afi executata silit dar nu detine nimic in proprietate si nu are nici servici implicit salariu?va multumesc. (vezi toată discuția)
Firma de recuperare- modalitati de stingere creanta carmenrus carmenrus Buna ziua, am sa incerc sa prezint o situatie complexa cat de succint se poate. In 2008 s-a infiintat un mic srl avand ca actionari cu parti egale 2 persoane ... (vezi toată discuția)