avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am terminat facultatea de medicina și în 14 mai am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am terminat facultatea de medicina și în 14 mai am susținut ...

Am terminat facultatea de medicina și în 14 mai am susținut examenul de rezidențiat. La repartiție am fost prezent, doar că până să ajungă la mine, specializările dorite s-au luat așa că am plecat din sală. Sunt trecut ABSENT.

Întrebarea este: Dacă se vor suplimenta locurile pentru rezidențiat, pot participa și eu?


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 30 Mai 2023
Potrivit metodologiei de concurs "Candidaţii sau împuterniciţii acestora care nu sunt prezenţi la data, ora şi locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate şi a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar somaj Energetics Energetics Buna ziua ziua sunt absolvent al unei facultati de medicina. Sunt in situatia in care am promomovat initial examenul de rezidentiat dar nu am mai prins ... (vezi toată discuția)
Medic rezident gluten gluten Medic rezident cu stagiul incheiat ,fara examenul de specialitate promovat,isi continua activitatea in centrul unde a fost repartizat sau revine la locul de ... (vezi toată discuția)
Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)