avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună. Soțul meu este girant la cineva și acea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună. Soțul meu este girant la cineva și acea persoana nu ...

Bună. Soțul meu este girant la cineva și aceea persoana nu a plătit banca !! La sotu i se retine o anumita suma din salar și ii este blocat contul .Cum as putea rezolva ca sa nu mai aibă oprirea aia pe salar , sa nu plătească el în locul altcuiva
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:03, 30 Mai 2023
Plateste in locul aluia ca ăsta e rolul girantului.
Ca sa recupereze, nu are ce sa faca decat sa il cheme in judecata pe cel pe care l-a girat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.foarte scurt.am girat pentru un imprumut al unor pensionari ... viorel974 viorel974 Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al unor pensionari la CAR.Respectivii au pensii dar din motive nestiute nu au mai platit de ceva vreme.E ... (vezi toată discuția)
Girant cu poprire pe salariu Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I am fost girant la un credit in 2007 in care care titularul a achitat ratele pina in 2010 apoi a vindut o masina unui avocat cu care a incheiat un act de mina ... (vezi toată discuția)
Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)