avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant cu poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant cu poprire pe salariu

am fost girant la un credit in 2007 in care care titularul a achitat ratele pina in 2010 apoi a vindut o masina unui avocat cu care a incheiat un act de mina cu martori prin care acesta preia ratele la banca insa nu a mai achitat nimic. banca a trimis dosarul spre executare silita si eu acum sunt poprit pe pensie 1/3 din ea iar titularul plateste doar 100 lei?/ din salariul de ofiter de politie cca 3500lei pot oare sa -i reclam penal pt inselaciune in conventie mai ales ca executorul nu a luat in calcul actul de mina intocmit pt ca nu este autentificat la notarsau va rog sa ma indrumati ce pot face
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 10:12, 31 Ianuarie 2013
Dvs trebuie sa actionati in instanta pe cel ce l-ati girat sa recuperati cat veti plati in locul lui.
Nu e treaba dvs ce e intre titular si un tert, de ce nu a mai platit ratele si cine trebuia sa le plateasca. la randul lui, titularul se va indrepta tot prin instanta impotriva aluia care a luat masina.
Executorul nu avea cum sa tina cont de o hartie.
Daca are un salariu atat de mare, nu inteleg de ce nu i se instituie poprire titularei...Puteti cere in instanta sau chiar executorului executarea veniturilor titularei, daca nu cumva prin contract nu ati renuntat la beneficiul de discutiune. Daca exista o asemenea clauza, executorul poate executa pe oricare dintre debitori, fara o ordine anume.
Incercati indicarea in scris a veniturilor titularei creditului si cereti executarea dvs NUMAI in cazul in care aceasta ar fi insolvabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Poprire cont K-nndy K-nndy Buna ziua. Am nevoie de cateva sfaturi si lamuriri pentru solutionarea unei probleme in legatura cu poprirea unui cont. Sunt girant la un contract de credit ... (vezi toată discuția)