avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. In ceea ce priveste politele de asigurare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. In ceea ce priveste politele de asigurare auto la ...

Buna ziua.
In ceea ce priveste politele de asigurare auto la EUROINS, pana la ce data se poate face notificarea de reziliere și care este procedura?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:38, 1 Iunie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata de la euroins intr-un dosar incheiat acum 2 ani in favoarea mea keenox keenox Buna ziua! Am primit azi de la Euroins o notificare de plata in legatura cu un dosar RCA din noiembrie 2020, platit in ianuarie 2021. In acel dosar am fost ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Asf a sancționat euroins cu interzicerea temporarã a practicãrii asigurãrii rca Boldea Boldea Pentru cei ce intampina probleme in obtinerea despagubirilor datorate de EUROINS, acum e momentul de presiune. [b]Comunicat ASF[/b] 29.08.13 ... (vezi toată discuția)