avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, stau intr un bloc cu 4 etaje Vecinul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, stau intr un bloc cu 4 etaje Vecinul de deasupra a făcut modificări ...

Buna ziua,stau intr un bloc cu 4 etaje Vecinul de sus,eu fiind la parter. A făcut modificări neautorizate in baie iar in urma acestora ma inunda des,am reparat de nenumărate ori far el nu ia nici o măsura cui trebuie sa ma adresez pentru o expertiza la el in casa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:59, 3 Iunie 2023
Greu de realizat o expertiza extrajudiciara fără acordul lor.Daca ii dați în
Judecata puteți solicita realizarea unei expertize tehnice care sa lămurească cauza/culpa în producerea inundatiei.. Dacă discutați amiabil și va permite accesul veniți cu un meseriaș și încercați sa va lamuriti nu e neapărat nevoie de o expertiza..
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Initial este necesar de verificat ce fel de interventii au fost executate si la ce instalatie
Poate fi executata interventie la partea individuala de instalatie sau la partea comuna
initial trebuie concluzionat asupra statutului instalatiei unde exista defectiunea si care genereaza inundatia ,functie de are partea vatamata se poate ridica cu pretentii
Daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial proprietarul cu obligatia asigurarii starii tehnice a instalatiei individuale-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferemte solutionarii in instanta-unde va fi necesar sa prezentati expertiza tehnica care sa concluzioneze asupra statutului instalatiei care a generat pagubele/prejudiciul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si ... Mtzi Mtzi Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si repare instalația sanitară de scurgere defectă a băiii sale care afectează zugrăveala si ... (vezi toată discuția)
De doi ani santem inundați succesiv în baie; proprietara apartamentului ... Cucuzeana Cucuzeana De doi ani santem inundați succesiv în baie; proprietara apartamentului superior spune că nu e de la ea. Inundația a afectat și instalația ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru obtinerea despagubirii in urma inundarii de catre vecin nikfirst nikfirst Pe scurt: - vecinul de deasupra ma inunda de ani de zile. imi tot promite ca o rezolvam, dar ma duce cu vorba. acum o saptamana m-a inundat din nou. de data ... (vezi toată discuția)