avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta,in anul ...

Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta,in anul 2018 se finalizeaza un dosar ,obiectul accestuia fiind obligatia de a face,ce implica permiterea accesului intr-o incapere dintr-un imobil,in baza accestei sentinte se recurge si la o executare silita care efectueaza,urmind alte 3 executarii silite care se efectueaza si accestea deoarece parata din dosar nu se opune ,dar reclamanta doreste accesul in intreg imibilul,care nu-i apartine,si astfel mai urmeaza inca 3 executari silite,cu acceasi hotarare judecatoreasca,in prezent a facut un nou proces cerand accelasi lucru ,,obligatia de a face,,,intrebarea mea este pot sa invoc in instanta autoritatea de lucru judecat? ,pot in intampinare sa precizez faptul ca exista un abuz de drept din partea reclamantei,? va multumesc pentru sfaturi si opinii.,cu deosebit respect.

Alte discuții în legătură

Tripla executare in accelasi contract paula38 paula38 buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea ... paula38 paula38 Buna ziua ,va rog daca puteti sa ma lamuritii si pe mine in urmatoarea situatie si sa imi spuneti ce trebuie facut in accest caz/in data de 29.09.2022.o ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti mioara54 mioara54 Buna seara,va rog frumos,as dori cateva sfaturi.Sant in proces de exercitarea autoritatii parintesti(voi folosi termenul de custodie ptr ca este mai scurt ca ... (vezi toată discuția)