avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua ,va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua ,va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea ...

Buna ziua ,va rog daca puteti sa ma lamuritii si pe mine in urmatoarea situatie si sa imi spuneti ce trebuie facut in accest caz/in data de 29.09.2022.o persoana inregistreaza pe rolul judecatoriei ,un dosar civil ,,obligatia de a face,,pe 31.10 2022,completul c27 ,anuleaza cererea,
aceasi persoana pe data de 5.12.2022,deci cam dupa 3 luni,inregistreaza o noua cerere,,tot obligatia de a face,,cerere care ajunge la c14 care pe data de 8.12.2022,amina cauza,si dispune scoaterea de pe rolul c14 a cauzei si trimiterea accesteia in vederea judecarii la c27,iar in prezent exista termen pe data de 20.06 2023,este posibil ca un complet de judecata care sa pronuntat deja ,sa mai jydece din nou o cerere de chemare in judecata cu accelaso obiect,in plus de asta specific ca in urma cu 2 ani sa mai dat o hortarare judecatoreasca tot pe ,,obligatia de a face,,sa pus in executare accea hotarare,iar acum acceasi persoana a initiat aceste demersuri ,cerand accelasi lucru,pentru accelasi imobil,in speta fiind vorba de acceleasi persoane.multumesc pentru raspunsuri.
La acest moment nu aveți ce sa faceți dosarul se afla în procedura prealabila.Dupa comunicarea acțiunii formulați întâmpinare,,dacă dosarul vizează aceleași părți aeasi cauza și obiect invocați o excepție etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema,mama ma da in judecata ... paula38 paula38 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema,mama ma da in judecata aproape in fiecare luna,are niste probleme medicale refuza orice ajutor si mai consuma si ... (vezi toată discuția)
Tripla executare in accelasi contract paula38 paula38 buna ziua situatia mea este urmatoarea detin un imobil ,iar o persoana are un drept de a locui intr-o camera din accel imobil,acceasta clauza am preluat-o cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta,in anul ... paula38 paula38 Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta,in anul 2018 se finalizeaza un dosar ,obiectul accestuia fiind obligatia de a face,ce implica ... (vezi toată discuția)