avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturare fără tva la vanzare aninale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturare fără tva la vanzare aninale

Buna ziua ,
Am urmatoarea speta : SC cumpara animale de la o societate pe plan intern , urmand sa se efectueze in aceeasi zi export direct din ferma furnizorului . Exista vreun articol care sa ma ajute ca furnizorul sa imi factureze fara TVA vanzarea animalelor , in baza Declarației vamale ? Multumesc …
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:10, 8 Iunie 2023
Factureaza fara TVA exportatorul doar. Daca dvs sunteti acela....facturati fara TVA exportul in baza declaratiei vamale de export.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare de bunuri catre nigeria adrianabresug adrianabresug va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Intermediar intre firma straina si clienti romani contra unui comision vrs4ever vrs4ever Buna ziua. Prezint urmatoarea speta: Am intrat in legatura cu un furnizor de electronice din Spania care cauta piata de desfacere in Romania. As dori sa ... (vezi toată discuția)