avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urmă cu putin timp au decedat ambii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urmă cu putin timp au decedat ambii părinți, ...

Bună ziua!
În urmă cu putin timp au decedat ambii părinți, urmează să se demareze succesiunea.
Momentan locuiesc în apartamentul fratelui.
Întrebare: mă pot muta între timp la casa părintească unde de altfel am și domiciliul, până la efectuarea succesiunii? Este legal?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:18, 8 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA, dar asta nu va va da un surplus de drepturi la succesiune.
Veti putea, eventual, sa solicitati atribuirea bunului in materialitate dumneavoastra obligandu-va sa platiti sulta fratilor.
cine va impiedica sa va mutati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am si eu urmatoarea situatie: parintii au decedat ... carmenfl carmenfl Buna ziua ! Am si eu urmatoarea situatie: parintii au decedat si urmeaza sa facem succesiunea. Aceasta a fost deschisa de fratele meu, eu nu am fost de fata ... (vezi toată discuția)
Evacuare copil proaspăt major din locuință Hakai13 Hakai13 Există posibilitatea ca un copil de 18 ani sa fie evacuat din locuința în care se află alaturi de o mamă soră (in vârstă de 20de ani,însărcinată)? ... (vezi toată discuția)
Casa parinteasca. sora mea vrea sa se mute cu forta! O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie complicata. Avem impreuna cu sora mea casa parinteasca, care momentan este goala, ambele parinti sunt decedati. Nu am ... (vezi toată discuția)