avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... bună ziua, am și eu o întrebare. locuiesc în alt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

bună ziua, am și eu o întrebare. locuiesc în alt județ decât ...

bună ziua, am și eu o întrebare. locuiesc în alt județ decât adresa de buletin, cu adeverință de serviciu doveditoare, influențează calculul pentru wocherul de energie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 10:59, 12 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Cardul de energie se acordă pentru consumul efectuat la adresa de domiciliu sau la adresa de reședință a beneficiarului (art. 2 lit. k din OUG 166/2022).

În caz de schimbare a domiciliului/reședinței trebuie să reluați procedura de acordare a cardului de energie pentru noul loc de cosum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul de energie constb constb Daca unei personae cu venit sub 2000 lei i s-a refuzat dreptul la cardul de energie, probabil pt. ca are , in acte , domiciliul la o adresa cu alte persoane, ... (vezi toată discuția)
Daca titularul de contract la enel a decedat,iar sotia defunctului ... danilagabriel danilagabriel Daca titularul de contract la enel a decedat,iar sotia defuctului nu a trecut contractul pe numele ei ,beneficiaza de ajutorul de la stat pentru factura la ... (vezi toată discuția)
Locuiesc cu mama si la posta am dat ... Roxana Dragan Roxana Dragan ma numesc Dragan Florentina,locuiesc cu mama si la Posta am dat declaratie ca renunt eu la acel card de energie fiind persoana cu handicap accentuat dar mama ... (vezi toată discuția)