avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Facturile de gaz sau energie emise de un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Facturile de gaz sau energie emise de un furnizor ...

Buna ziua! Facturile de gaz sau energie emise de un furnizor privat in baza unui contract cu un consumator sunt titluri executorii? Exista practica in instanta pe acest subiect?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
Maria CC, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 14:31, 16 Iunie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Sunt titluri executorii numai facturile emise pentru serviciile de utilități publice, prevăzute de Legea nr. 51/2006 (alimentarea cu apă, canalizarea și epurarea apelor uzate, procesarea apelor uzate din cadrul unităților administrativ-teritoriale printr-un serviciu public inteligent alternativ, colectarea, canalizarea și evacuarea apelor pluviale, alimentarea cu energie termică în sistem centralizat, salubrizarea localităților, iluminatul public, alimentarea cu gaze naturale, transportul public local de călători).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota tva servicii vidanjare ClaudiaN ClaudiaN Buna tuturor, puteti sa-mi spuneti, va rog, care este cota de TVA pentru serviciile de vidanjare? Se aplica 9%, fiind considerate servicii de canalizare, sau ... (vezi toată discuția)
Plata apa meteorică sau apa de ploaie baciu_fanica2000 baciu_fanica2000 Ce pot sa fac deoarece compania de distribuție a apei îmi facturează apa meteo. Menționez că nu locuiește nimeni la aceasta adresa deci nu am consum de ... (vezi toată discuția)
Sant colector ape pluviale rikytinu rikytinu Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de faptul ca Primaria nu si indeplineste atributiile sale. Pe scurt: Am un lot arabil la strada principala, iar pe ... (vezi toată discuția)