avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pentru microferma ce acte imi trebuie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pentru microferma ce acte imi trebuie

buna ziua,doresc sa-mi fac o micro ferma de pasari iar daca lucrurile merg, doresc sa vand in regim de fast food produsele.Ce acte imi trebuie pentru infiintare??
inteleg ca ceva de genul,legea 31/1990 ,un caen 7022, MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: NICU LUCAN , utilizator 17:55, 13 Septembrie 2010
pt micro ferma de pasari codul CAEN este 0147 . iar pt fast food 5610 .
se infiinteaza societatea la registrul comertului , si ulterior vedeti ce autorizatii vi se cer .
puteti mandata un avocat sa va ajute cu redactarea actelor si inregistrarea societatii la registrul comertului .
Puteti merge la biroul de consultanta din cadrul registrului comertului si aflati tot ce va trebuie.
Multumesc mult pentru raspuns,ma bucur ca exista acest sait.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre intreprinderea individuala denissiioana denissiioana buna,as dori sa stiu care sunt pasii pt a functiona legal,fara nici o neregula ,in cazul in care :am infiintat o II,cod caen 5610,datorita faptului ca detin ... (vezi toată discuția)
Același cod caen - taxa de autorizare diferita la primarie Misha73 Misha73 Buna ziua Va rog, daca ma poate ajuta si lamuri cineva, aștept răspunsul dumneavoastră! Intenționez si ma chinui de ceva vreme sa deschid o cantina, gen ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen s-ar potrivi? produse de panificatie sau fast-food? experience experience Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce cod caen ar fi necesar pentru preparea crenvustilor in aluat? Cod caen pt covrigarie, pt fast-food? M-am tot uitat ... (vezi toată discuția)