avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna dim tuturor! Din experienta dv., se poate incheia ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna dim tuturor! Din experienta dv., se poate incheia un contract ...

Buna dim tuturor! Din experienta dv., se poate incheia un contract de asistenta juridica si reprezentare la distanta, prin telefon? Fara sa se vada, ori sa se cunoasca/stie. Chiar dintr-o tara in alta. Care sunt limitele? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 06:58, 21 Iunie 2023
Se poate PRIN EMAIL SAU FAX in forma scrisa. In caz contrar, se poate si verbal daca acordul dintre parti este stabilit telefonic atunci achitati onorariul comunicat de avocat si care va fi menţionat în cuprinsul contractului inregistrat de avocat la distanta, achitarea acestui onorariu semnificând acceptarea contractului de către client conf art.121 din Statutul profesiei de avocat adoptat prin Hotărârea nr. 64/2011 a Uniunii Nationale a BAROURILOR DIN ROMÂNIA, Publicata în MONITORUL OFICIAL nr. 898 din 19 decembrie 2011
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Stima! Dar se poate ca acest contract sa curprinda clauze detaliate cat timp este verbal, Sa reprezinte intocmai vointa mea fara a-mi purta semnatura? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat-procedura plata clucer clucer Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza cand decizi ca un anumit avocat te va reprezenta si iti va apara drepturile intr-o actiune judecatoreasca:se ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)