avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Sunt tehnician dentar cu postliceala …de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Sunt tehnician dentar cu postliceala …de ce nu ...

Buna ziua .
Sunt tehnician dentar cu postliceala …de ce nu exista in legea 153 si tehnician dentar cu postliceala?
Exista tehnician dentar cu M(liceu)
Tehnician dentar cu studii S
Tehnician dentar cu studii SSD
Nu inteleg diferenta
Va rog,ajutați-mă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 21 Iunie 2023
Diferența o dau studiile absolvite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. absolventii de scoala postliceala -tehnica dentara ... Privighetoarea Privighetoarea Buna ziua. Absolventii de scoala postliceala -tehnica dentara nu figureaza in legea 153 cu studii postliceale…ca si asistentii medicali .ci cu studii ... (vezi toată discuția)
In ce categorie de studii se incadreaza scoala postliceala? hamzaxxxl hamzaxxxl Buna ziua! As vrea sa stiu si eu va rog, o persoana care a absolvit liceul cu bacalaureat si dupa aceea o scoala postliceala(durata studiilor fiind 2 ani de ... (vezi toată discuția)