avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Buna ziua,in data de 30.12.2022 am avut un accident de mașină,acea mașină aparținea fostului meu concubin de care m-am despărțit în noiembrie 2022, i-am cerut împrumut mașina el fiind de acord și în drum spre casa sa întâmplat accidentul
Acum,după 6 luni de la incident având ceva discuții contradictorii cu acesta și dorind să îmi facă rău, mi-a pus în vedere să ii plătesc daunele in valuare de 500 euro. Țin sa menționez faptul că el a recunoscut că mi-a înmânat mașina personal și mai precizez și faptul că în termen de 3 luni de la accident el nu a făcut vreo plângere prealabilă împotriva mea.
Pentru a obține de la dvs contravaloarea eventualelor daune produse autoturismului nu este nevoie de o plângere prealabila, este suficienta o acțiune civila..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale accident BogdanClaudiu BogdanClaudiu Buna Ziua, in decursul saptamani trecute am fost implicat intr-un accident in afara orasului Buzau in drum spre o localitate din afara judetului soldat doar ... (vezi toată discuția)
Accident Habar nu am Habar nu am Bună seara.Vineri seara \"am facut\" accident, Eu (Audi)mergeam pe bandă 2-langa axa drumului, fara avea vreo intenție de a schimba sensul de mers, o alta ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate recuperare dauna totala de la firma de asigurari din bulgaria costin2be costin2be Autoturismul propietate personala a fost avariat intr-un accident rutier provocat de un sofer roman ce se afla la volanul unui autoturism inmatriculat in Rep ... (vezi toată discuția)