avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... dificultati la logare
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

dificultati la logare

Buna ziua

De cateva zile reusesc tot mai greu sa-mi accesez contul. Mesajul cel mai des intalnit este de "utilizatorul nu exista sau parola gresita" ori "cont inactiv".
Deasemenea, uneori, sectiunea "Acum online" este doar un camp de liniute sau orice subiect deschid apare cu "Anonim" la campul utilizator, fara a fi prezentat "continutul subiectului"

Sunt probleme in site sau "vina" este la mine?

Cu stima,
Dana P.
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 16:31, 27 Ianuarie 2010
au fost intr-adevar si probleme in site, dar e posibil ca alta sa fie cauza, incercati sa urmati si pasii sugerati in aceasta discutie.

www.avocatnet.ro/content/for...

asteptam un mesaj privat daca dificultatile persista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)
Nu pot sa ma loghez Pilu Pilu Buna seara. As adresa rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu o problema: Pana in urma cu circa o saptamana, accesam Avocatnet.ro si parola imi era ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)