avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa predau cursuri de tâmplărie pentru copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa predau cursuri de tâmplărie pentru copii

Doresc sa predau cursuri de tâmplărie pentru copii cu vârste între 5 -13 ani. Menționez ca am o diploma de Instructor Preparator Formare și dețin un atelier de tâmplărie de 198mp. Ce cod caen și ce autorizații mi-ar trebui pentru a preda aceste cursuri. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:47, 13 Iulie 2023
diploma de formator e pentru adulti, nu pentru copii.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu cod caen 8559 doresc sa angajez anematm anematm Buna ziua. Detin un SRL cu cod CAEN 8559 si doresc sa angajez un trainer/formator. Mentionez ca persoana respectiva nu are diploma de facultate si nici de ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training ... uncetatean uncetatean Bună ziua, dacă organizez online un curs de inițiere, training pentru o meserie necalificata, mai exact sa învăț cum sa fi îngrijitor animale, ... (vezi toată discuția)