avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regulament campanie publicitară/concurs înregistrat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regulament campanie publicitară/concurs înregistrat la notar

Buna ziua. Care sunt situatiile in care nu este necesar un regulament al unei campanii publicitare/concurs sa fie inregistrat la notar? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel2017 , utilizator 15:03, 17 Iulie 2023
Corectura: campanie promoțională, nu publicitară.

Marcel2017 a scris:

Buna ziua. Care sunt situatiile in care nu este necesar un regulament al unei campanii publicitare/concurs sa fie inregistrat la notar? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Campanie de marketing cu cod promoțional trebuie regulament? anamaria.miron anamaria.miron Bună, e posibil să cunoașteți surse în care să pot documenta ce e necesar pentru a desfășura o campanie de marketing cu cod promoțional? regulament? ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare ContSters142942 ContSters142942 Buna ziua. Am un blog pe care imi astern gandurile. De curand am primit un mesaj de la reprezentantul unei firme ca ar dori sa ii promovez produsele printr-un ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)