avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Campanie de marketing cu cod promoțional trebuie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Campanie de marketing cu cod promoțional trebuie regulament?

Bună, e posibil să cunoașteți surse în care să pot documenta ce e necesar pentru a desfășura o campanie de marketing cu cod promoțional? regulament? legalizat la notar?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Marcel2017 , utilizator 15:06, 17 Iulie 2023
Buna ziua. Sunt interesat și eu de baza legală privind obligativitatea autentificării la notar a regulamentului unei campanii promoționale. Știu că există această obligativitate însă nu știu unde este prevăzută.

anamaria.miron a scris:

Bună, e posibil să cunoașteți surse în care să pot documenta ce e necesar pentru a desfășura o campanie de marketing cu cod promoțional? regulament? legalizat la notar?

Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 677 - date cu un caracter personal cenush cenush Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un operator de date cu caracter personal care a colectat date cu caracter personal in timpul unei campanii ... (vezi toată discuția)
Regulament campanie publicitară/concurs înregistrat la notar Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Care sunt situatiile in care nu este necesar un regulament al unei campanii publicitare/concurs sa fie inregistrat la notar? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Promotii (campanii) publicitare societati comerciale genegene genegene Buna ziua. Puteti sa-mi indicati legea ( daca exista) privind regulile de efectuare a unei campanii promotionale, prevederi legate de continutul regulamentelor ... (vezi toată discuția)