avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Apel telefonic ascultat fara acordul meu. In urma cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Apel telefonic ascultat fara acordul meu. In urma cu cateva zile ...

Apel telefonic ascultat fara acordul meu.

In urma cu cateva zile am constatat in lista de apeluri audio de pe whatsapp un apel de tip conferinta.
Nu am stiut nicio clipa ca acel apel telefonic cu persoana care ma sunase mai sunt inca 2 persoane prezente in discutie. Nicio clipa acele persoane nu si-au facut cunoscuta prezenta in discutie.
Este ok acest lucru? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: PaulHu , utilizator 23:15, 19 Iulie 2023
Nu. Aveți ce sa faceti...Singura varianta este sa , bateți "obrazul persoanei respective,sa I blocați nr etc.Daca ar fi.postata convorbirea pe un site, rețea sociala,în funcție de conținutul acesteia și de un prejudiciu adus dvs se pot face discuții..În cazul prezentat dpdv legal nu aveți ce sa faceți..
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu. Aveți ce sa faceti...Singura varianta este sa ,,bateți "obrazul persoanei respective,sa I blocați nr etc.Daca ar fi.postata convorbirea pe un site, rețea sociala,în funcție de conținutul acesteia și de un prejudiciu adus dvs se pot face discuții..În cazul prezentat dpdv legal nu aveți ce sa faceți..
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ar putea... sa zicem... fi folosit in instanta de exemplu de catre cel care a facut acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, nu stiu daca este buna sectiunea, asa ca rog sa fie ... PaulHu PaulHu Buna seara, Apel telefonic ascultat. Nu stiu daca este buna sectiunea, asa ca rog sa fie mutat unde trebuie. Zilele trecute am avut o convorbire ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu și-a vândut telefonul unei persoane care a recuperat și distribuit poze nud cu mine. am câteva date ale celui care a făcut asta, ce pot să fac? monicamon monicamon Buna, De o saptamana ma confrunt cu o problema. Recent prietenul meu a vandut un telefon unei persoane. Dupa cateva zile persoana respectiva a inceput sa imi ... (vezi toată discuția)
Acuzare de calomnie pe facebook ? XmasterX XmasterX Buna seara ! Legat de acest topic de aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_538968/Inselaciune-pe-un-site.html Eu am cerut ... (vezi toată discuția)