avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tip de contract pentru un pfa cod caen 9604?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tip de contract pentru un pfa cod caen 9604?

Buna ziua ,
detin un pfa cod caen 9604 , activitate la terti , nu s platitor de tva,
- in urma cu ceva timp am gasit un spatiu intr o casa privata ( autorizata si pentru masaj si cosmetica ) ce tip de contract se incheie intre mine si proprietara imobilului care este persoana fizica , pentru desfasurarea activitatii mele - practic ca si deschidere sediu secundar sau alt tip ? in plus precizez ca am efectuat toate lucrarile de reparatii capitale si amenajari corespunzatoare activitatii mele in acel spatiu , iar proprietara casei imi impune sa achit chirie spatiu si pe perioada lucrarilor de reparatii ( erau in sarcina ei de fapt , refuzand categoric );
-ce tip de contract pot incheia insa intre pfa ul meu si un srl cu acelasi cod caen , in vederea unei colaborari pe perioada determinata ?

( multumesc frumos pentru lamuriri , contabila mea nu cunoaste aceste spete.)
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana67333 , utilizator 15:16, 19 Iulie 2023
A. contract de inchiriere, este cel mai credibil;
B. proprietarul si chiriasul trebuie sa agreeze clauzele contractului, astfel incat sarcina reparatiilor devine si ea negociabila (exista clauze legale, dar pentru persoane fizice fara activitati comerciale);
C. Un PFA nu poate contracta cu un tert (angajat, firma) serviciile pentru care a fost infiintat PFA-ul. SRL-ul va poate conduce masina, face curatenie, dar nu are voie sa faca unui client masaj de relaxare in locul dvs.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Srl subanchiriaza mai multor pfa Inoa2 Inoa2 Buna ziua ! Am un coafor (SRL) ,ce trbuie sa stiu daca vreau sa inchiriez posturile de lucru de coafor,manichiura si cosmetica mai multor PFA-uri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)