avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, imi poate spune cineva daca detentia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, imi poate spune cineva daca detentia precara si folosinta ...

buna ziua, imi poate spune cineva daca detentia precara si folosinta sunt acelasi lucru?

Alte discuții în legătură

Revendicare vs evacuare Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Situatie: Am un contract de inchieriere, ptr un imobil, contract expirat la acest moment. Chiriasul o societate in faliment (propunere de inchidere a ... (vezi toată discuția)
Se poate face sub-contract de comodat pentru un spatiu luat in comodat? BellaV BellaV Un ONG (A) a luat o cladire pe contract de comodat, de la un alt ONG (B) care nu are activitate si avea aceasta cladire ce se deteriora. Ong-ul A lucreaza cu ... (vezi toată discuția)
Cere plata amenda penala din germania parchetul limburg ... lori1 lori1 Buna ziua,am primit o amenda penala din Germania parchetul Limburg in valoare de 884 euro ,nu am posibilitate sa o platesc in totalitate,imi spune ca o pot ... (vezi toată discuția)