avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, referitor la Legea 4/2021, privind ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, referitor la Legea 4/2021, privind protecția persoanelor ...

Bună ziua, referitor la Legea 4/2021, privind protecția persoanelor alergiice, lege care există dar nu se aplica din cauza lipsei NORMELOR, ce ar trebui sa fac, unde și ce sa scriu, o petiție, să trag de mânecă pe cine sau ce instituție ca aceasta lege sa se aplice? M-am saturat sa-mi dau banii în fiecare lună pe analize care "nu se decontează", sincer! Și așa se duc banii pe medicamente pentru imunitate care NU se compensează de CAS că cică ar fi suplimente. Menționez ca pe rețeta medicala îmi bifează medicul căsuța cu handicap permanent dar pe trimiterea la laborator, nu. Oare am fost destul de explicită? Sunt cu handicap accentuat și permanent din cauza astm bronsic alergic.

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu legislatia care prevede schimbarea locului de munca in cazul aparitiei unei boli care nu este profesionala. Concret un ... (vezi toată discuția)
Legea pentru bolnavii cu alergii corina51 corina51 Bună ziua, are cineva informații despre aplicarea Legii nr. 4/2021, care arată că atât persoanele ce suspectează că au alergii, cât și cele ... (vezi toată discuția)
Reteta compensata/gratuita gravida salariata Alina07 Alina07 Buna seara, Sunt insarcinata si am trombofilie. Dr.Ginecolog mi-a dat scrisoare medicala pentru CLEXANE, Ursofalk, Fier (pt anemie), si antibiotic Zinnat pt ... (vezi toată discuția)