avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea unei dube intr-un complex rezidential
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea unei dube intr-un complex rezidential

Parcarea unei dube ce apartine unei societati comerciale intr-un complex rezidential cu drumuri private la o distanta de 3 m fata de fereastra unde locuiesc este legala? Stiu ca prin Ordinul Ministerului Sanatatii 119/2014 art 4 litera c distanta trebuie sa fie de minim 5 m, insa pe mine ma intereseaza ce lege interzice parcare dubelor apartinand societatilor comerciale in complexe rezidentiale. Mentionez faptul ca spatiul ramas intre spatele dubei si bloc nu permite trecerea unei salvari sau autospeciala de pompieri
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2023
Greenuniverse, utilizator
Cel mai recent răspuns: Greenuniverse , utilizator 16:34, 31 Iulie 2023
Soferul dubei a fost amendat si obligat sa mute duba de politia locala.
Mesajul meu este ca nu se moare cu legea in mana, important este cum se formuleaza sesizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Ridicare masini din parcare privata a complexului rezidential gunnar gunnar E posibil ca din parcarea privata a unui complex rezidential sa fie ridicate masinile parcate aiurea? E nevoie ca asociatia de proprietari sa faca ceva sau e ... (vezi toată discuția)
Pentru că nu am cumpărat loc de parcare asociația nu-mi permite să trec cu mașina dincolo de bariera de acces în complex. cum rămâne cu dreptul de servitute? robert.codrescu robert.codrescu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un complex nou si intampin o problema cu bariera de acces in sensul ca au acces la ea doar cei care au si locuri de ... (vezi toată discuția)