O lovitura in spate destul de puternica in spate.Lonjeroane strambe,haion praf rezulta un deviz de aprox 7800 ron.Asirom dauna totala.rugaminte:o suma aproximativa si pasi de urmat?Masina este un Opel astra f 1.6 din 1992,automata 155000km.Mentionez ca este imatriculata pe persoana cu handicap,eu avand probleme locomotori.Multumiri anticipate.
Daca reparatia se efectuează pe asigurarea RCA a conducătorului auto vinovat valoarea despagubirii este egala 75% din valoarea autoturismului la data producerii accidentului. Această valoare se calculează conform Ordinului CSA.
Dacă reparaţia se efectuează pe asigurare casco citiţi condiţiile prevăzute în contractul de asigurare.
Succes!
Buna ziua multumiri pt rasp.Nu reusesc sa fac un calcul al sumei.Daca se poate printre scapari dumneavoastra un calcul si inca un lucru la ce tel ma pot interesa despre acceptul de plata in afara de 9599 pt ca nu ma ma pot deplasa avand probleme locomotori.(bucuresti).Multumesc anticipat.
Abuz astra
lary_alexandra2
In data de 16.12.2010 am fost implicat intr-un accident ( eu nefiind vinovat), celalalt conducator recunoscandu-si vina la politie mi s-a eliberat autorizatia ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca
radu_almas
buna ziua
in luna august 2012 am avut un accident cu masina propie hyundai accent, 1,5 motorina, anul fabr 2007 pe care l am cumparat de nou cu factura in ... (vezi toată discuția)